Духовни книги за учење и стекнување етичко-морални вредности

Тајност на податоци

За успешно да ја обработиме вашата нарачка, ни требаат вашето име и презиме, адреса, меил адреса и телефонски број. Со помош на овие информации, ние ќе можеме да ви ги доставиме нарачаните производи и да ве информираме за тековниот статус на нарачката.

На вашата меил адреса ќе добиете новости за нови изданија, попусти и настани. Ако не сакате да добивате вакви известувања во иднина, можете да се откажете во секое време и вашата меил адреса ќе биде избришана.

Покрај тоа, ние собираме, анализираме и обработуваме информации за продуктите што нашите посетители ги бараат и купуваат. Овие информации ги користиме за подобрување на нашите услуги и содржината на веб-страницата, за да ви овозможиме полесна употреба, подобро и полесно купување.

Ние се обврзуваме да не ги користиме собраните лични податоци за какви било други цели од оние наведени тука и да не ги доставуваме на трети лица, освен во случаи кога тоа го пропишува законот.

Клиентот дозволува Габриеле Издателство Реч да ги употребува горенаведените лични податоци во неограничен временски период само за шопинг цели на Габриеле Издателство Реч т.е. за испраќање е-вести. Во секое време може да биде побарано по писмен пат или преку телефон личните податоци да бидат избришани.

Ви благодариме за довербата.