Духовни книги за учење и стекнување етичко-морални вредности

Мултимедијален центар – Скопје

Почитувани посетители,

Би сакале да ве известиме дека Мултимедијалниот центар, кој се наоѓаше во Кисела Вода е затворен. Тежнение ни е книгите да ви ги направиме полесно достапни, и со минимален напор да дојдете до нив. 

Остануваме тука за вас на нашите телефони за секоја информација и нарачка на книгата што ви е потребна.

Нашето мото останува да важи и за посетителите на оваа веб-продавница: Дојдете слободни. Вие останувате слободни. Одете си  слободни затоа што сте ја посетиле е-продавницата на Слободниот Дух.

Контакт: +389 2 3111 043

За информации и нарачка на книги ве очекуваме на +389 71 217 477