Духовни книги за учење и стекнување етичко-морални вредности

Како да нарачате

Како да нарачате

Регистрација 

За да ги нарачате нашите производи, прво мора да се регистрирате. Вие се регистрирате со пополнување на образецот за регистрација.

Додади во кошничка

Купувате како во редовна продавница. За да изберете производ, кликнете на иконата „Додај во кошничка“.

За да продолжите со избирање на производи, кликнете на „Продолжи“. За да ја видите содржината на кошничката, кликнете на „Кошничка“. За да го завршите купувањето, кликнете на „Плаќање“ во горниот десен агол на страницата.

Содржина на кошничката

За да ја видите содржината на кошничката, кликнете на иконата „Кошничка“ во горниот десен агол. Ќе ви бидат прикажани производите што веќе сте ги избрале. За да го промените бројот на избрани производи или да избришете некој од производите од кошничката, кликнете на „Кошничка“. За да го завршите купувањето кликнете „Плаќање“.

За да го промените бројот на избрани производи, внесете го новиот број во правоаголникот на полето „Количина / Измени“ и потоа кликнете на иконата „Ажурирање“ од десната страна за ажурирање на кошничката.

Плаќање

За да го завршите купувањето, изберете „Плаќање“. Процесот продолжува во четири чекори: „Начин на плаќање“, „Испорака“, „Начин на испорака“ и „Комплетен налог“.

 

  1. Начин на плаќање

Можете да изберете помеѓу плаќање на банкарска сметка или да платите во готово при достава. Можете да изберете:

  1. Плаќање со платежна картичка
  2. Плаќање на фактура/уплатница
  3. Во готово при достава

Проверете го полето пред вашиот избор и кликнете на „Следно“.

 

  1. Достава

Ќе се прикаже формулар со информации за нарачателот. Можете да изберете пратката да биде испратена на адреса на нарачателот или да изберете друга адреса (на пр. адреса на работното место, роднина, итн.). Додадете нова адреса со избирање „Додај нова“. Се отвора нов дијалог прозорец во кој ги внесувате потребните податоци и ги зачувувате во иконата „Зачувај“ (икона со дискета). Ако веќе сте внеле дополнителна адреса, едноставно ја избирате со потврда на полето пред избраната адреса.

Откако ќе изберете локација за испорака, со кликнување на „Следно“ се придвижувате на следниот чекор.

 

  1. Начин на достава

Во овој чекор, можете да изберете пратката да ви биде доставена од курир (избирате „Брза пратка“), или да ја подигнете самите (избирате „Опција за лично подигнување“) во нашиот простор (адресата е во фаза на промена). Ако избирате лично подигнување, заштедувате на трошоци за испорака.

Пратката ќе пристигне на Вашата адреса најдоцна за 3 до 5 работни денови од комплетирањето на нарачката. Цената за достава ја пресметува доставувачот врз основа на нејзината тежина.

 

  1. Дополнете ја нарачката

Ве молиме, разгледајте ги сите информации пред да го завршите купувањето. Со кликнување на линкот „Се согласувам со условите и правилата“, можете да ги повикате општите услови за купување во нашата онлајн продавница. Пред да ја завршите нарачката, мора да потврдите дека се согласувате со условите со избирање на полето пред линкот „Се согласувам со условите и правилата“.

Ја завршувате нарачката со кликнување на „Потврди нарачка“.

Ви благодариме!