Информации
MK_Multimedijalen-centar-1080x285

Мултимедијален центар

Посетете го Мултимедијалниот центар!

Во него е сместена библиотека на Слободниот Дух, која за вас
ја отвора вратата на бул. Ј. Сандански 118/вл.2/лок.2, 1000 Скопје.
Излезете од метежот, пронајдете внатрешен мир и најдете помошти за секојдневните
прашања.

Работни часови:
Вторник и петок: 17.00 – 20.00

ПОДАТОЦИ ЗА КОНТАКТ:

Имате прашања за Габриеле Издателство Реч?

Побарајте не! Ќе не најдете на:
+389 2 3111 043 и +389 71 217 477

Или пишете на: info@izdatelstvo-gabriele.com

gabriele.izdatelstvo.rec@gmail.com

Продажно место: бул. Ј. Сандански 118/вл.2/лок.2, 1000 Скопје

Габриеле Издателство Реч

КНИЖАРНИЦА НА СЛОБОДНИОТ ДУХ ЗА СИТЕ КУЛТУРИ НА СВЕТОТ
Слободниот Универзален Дух е учење на љубов кон Бог и ближниот –

за човек, природа и животни.