Духовни книги за учење и стекнување етичко-морални вредности

Библијата е фалсификувана

0,00 ден

Достапно веднаш, време за испорака available for immediate delivery **

Информации за продуктот

Ероним (Хиеронимус), црковниот фалсификатор на Библијата, во 383 година добил налог од папата Дамасус I да состави еден единствен текст на Библија на латински јазик. Ероним ги изменил евангелијата на приближно 3500 места. 52 стр.

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Библијата е фалсификувана”

Библијата е фалсификувана