Духовни книги за учење и стекнување етичко-морални вредности

Убиството на животни е смрт на луѓето

0,00 ден

998 на залиха

Достапно веднаш, време за испорака available for immediate delivery **

Информации за продуктот

Основното во нашето време за размислување и за самопрепознавање. Гласот на срцето, вечната вистина, вечниот Божји закон, дадени од пророчицата Божја за нашето време.

Брошура од серијата „Пророк“

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Убиството на животни е смрт на луѓето”

Убиството на животни е смрт на луѓето