Духовни книги за учење и стекнување етичко-морални вредности

Беседа на Гората

Живот според Законот Божји. Кон тоа се стремат прахристијаните во Универзален живот

150,00 ден

Достапно веднаш, време за испорака ca. 3-4 workdays **

Информации за продуктот

Беседата на гората на Исус од Назарет нема никаква врска со религијата!

Тие се извадоци од вечниот закон на љубовта кон Бог и ближниот – и дадени на секој човек, без разлика на култура или националност. Откријте што Бог, Слободниот Дух, има да понуди за вашиот живот – и дознајте како овие едноставни упатства можат да ги променат нашите животи на подобро. Навлезете во објаснувањата што самиот Христос ги открил за учењето на Беседата на гората – дадено од Габриеле, пророчицата и пратеничка на Вечното Царство.

Книгата е извадок од книгата „Ова е Мојата Реч A и Ω – Евангелие Исусово.
Христова објава, која ја познаваат вистинските христијани во целиот свет“.

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Беседа на Гората”

Вие исто така би сакале…

Беседа на Гората
150,00 ден