Духовни книги за учење и стекнување етичко-морални вредности

Десетте БОЖЈИ Заповеди дадени преку Мојсеј

изложени со зборовите на денешното време

120,00 ден

Достапно веднаш, време за испорака ca. 3-4 workdays **

Информации за продуктот

Десетте Божји заповеди немаат никаква врска со религијата! Тие се извадоци од вечниот закон на љубовта кон Бог и ближниот – и дадени на секој човек, без разлика на култура или националност. Откријте што Бог, Слободниот Дух, има да понуди за вашиот живот. И дознајте како овие едноставни упатства можат да ги променат нашите животи на подобро.

Божјите заповеди дадени преку Мојсеј се дар на љубов и животна помош од Вечниот за Своите човечки деца. Тоа се извадоци од сеопфатниот вечен закон на бесконечноста.
Животот е Бог, Слободниот Дух, кој во сите култури во светот е еден и ист. Слободниот Дух во сите култури во светот е бескрајната разнообразност и изобилство на животот, бидејќи Бог, Слободниот Дух, е Животот. Сега веќе 40 години Слободниот Дух, Духот на Христос Божји, се објавува преку Својата пророчица Габриеле, Својот говорен инструмент, која е и гласничка од Небесата.

Прочитајте ги толкувањата на Десетте Божји заповеди, објаснети со зборовите на нашето време.

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Десетте БОЖЈИ Заповеди дадени преку Мојсеј”

Вие исто така би сакале…

Десетте БОЖЈИ Заповеди дадени преку Мојсеј
120,00 ден