Духовни книги за учење и стекнување етичко-морални вредности

Песна за промена на климата – секоја земја има свои строфи

Долгата темнина и светлината

190,00 ден

200 на залиха

Достапно веднаш, време за испорака ca. 3-4 workdays **

Информации за продуктот

Дојде времето кога Вечниот Сè-Еден, преку Неговата пророчица и гласничка, Габриеле, во моќната објава од јуни 2019 година „Песна за промена на климата – секоја земја има свои строфи“ дава севкупен поглед на времето на времињата, сè до описот на тоа како денес стојат нештата на оваа Земја. Се наведуваат страдања и суровости, криминал врз криминал, злосторство врз злосторство. „Каде се овие страшни и смртоносни енергии?“, се вели во објавата.
И ние учиме дека климатските промени за кои сите зборуваат се одраз на сите овие енергии. Се споредува со песна, песна за промена на климата, која има многу строфи. Песна која го содржи целото погубно однесување на луѓето:

„Сè е засновано на енергија! Сè што им се нанесува и им било нанесено на Земјата, природата, животните и растенијата, водите и океаните, атмосферата и луѓето, во вековите на вековите, во страдањата и суровоста, злосторство врз злосторството, сè што не било направено добро, се неокаени енергии во Земјата, на Земјата и над Земјата.
Се појавува мрачен и долг воз на обвинувања, бидејќи планетата Земја стенка откога мораше да носи луѓе…“

Но, Вечниот, исто така, зборуваше: „Јас, Кој Сум, правам сè ново.“ И така ќе станува сè посветло на Земјата по долгиот мрак: „Луѓето од новата доба го наоѓаат вистинскиот Бог во своето мирољубиво битие и на новата Земја го изградуваат Царството на мирот, во знакот на лилјанот – Софија – чистотата и слободата Божја и љубовта кон ближниот“.

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Песна за промена на климата – секоја земја има свои строфи”

Вие исто така би сакале…

Песна за промена на климата – секоја земја има свои строфи
190,00 ден