Духовни книги за учење и стекнување етичко-морални вредности

Катастрофи, превртувања на земја, умирање

Бог опомена навреме

0,00 ден

Достапно веднаш, време за испорака ca. 3-4 workdays **

Информации за продуктот

Заканувачката состојба на овој свет, во кого катастрофите се натрупуваат и надвладуваат, навистина веќе не може да му остане скриена на ниту еден буден современик. Од јавувањата на науката станува јасно дека ситуацијата на светот драматично се влошува, а перспективите за иднината сè повеќе се замрачуваат. „Како може Бог да ги допушти катастрофите, превртувањата на Земјата и умирањето? Зошто Бог не се вмешува?“- сигурно се прашува по некој читател. Во оваа брошура покажуваме дека Бог не им испраќа на луѓето катастрофи – напротив: Бог опоменува на време!

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Катастрофи, превртувања на земја, умирање”

Вие исто така би сакале…

Катастрофи, превртувања на земја, умирање