Духовни книги за учење и стекнување етичко-морални вредности

Од Авраам до Габриеле

Зборовите на пророците се исполнуваат

190,00 ден

Достапно веднаш, време за испорака ca. 2-3 workdays **

Информации за продуктот

Текстот што е пред вас во збиена форма го покажува големиот лак, којшто лежи во основата на дејствувањето на вистинските Божји пророци, но и опустошувачките последици од нивното непочитување од страна на мнозинството луѓе, кои им се послушни на свештениците кои не ја следеа Божјата
Реч. Тргнувајќи од Авраам па до Габриеле, Божјата пророчица и гласничка во нашето време, Едниот Дух, Интелигенцијата на Сепостоењето, дејствува во исполнувањето на молитвата на која нè поучи Исус, Христос – Оченаш, во која гласи: „Како во Небото, така и на Земјата.“

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Од Авраам до Габриеле”

Вие исто така би сакале…

Од Авраам до Габриеле
190,00 ден