Духовни книги за учење и стекнување етичко-морални вредности

Татковите зборови исто така и за тебе

150,00 ден

Достапно веднаш, време за испорака ca. 2-3 workdays **

Информации за продуктот

Ако сакате, отворете ја оваа книгичка и свесно примете ги зборовите на вечната вистина, што ви доаѓаат во пресрет… Зборови од вечниот Татко до Своето дете. Упатување за сите луѓе кон патот што води до еден свесен живот во Бога. Извадок од книгата: „Дојди кај Мене секој миг. Говори за се’ со својот Татко, чиј Дух живее во тебе. Јас, животот, сакам да те водам и да те придружувам.“

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Татковите зборови исто така и за тебе”

Вие исто така би сакале…

Татковите зборови исто така и за тебе
150,00 ден