Духовни книги за учење и стекнување етичко-морални вредности

Со Бога се живее полесно

300,00 ден

Достапно веднаш, време за испорака ca. 2-3 workdays **

Информации за продуктот

Со Бога се живее полесно

Рака на срце: Нели е нашиот земски живот понекогаш навистина тежок? Ние луѓето би можеле да си го направиме животот многу полесен – со Бога! Габриеле објаснува како можеме Бога да Го вклучиме во својот живот; таа ни приближува што е тоа правилно мислење, како да се научи правилно молење и како можат да се совладаат стравот и болеста за да се пронајде потпиралиште и сигурност во Бога. Зашто Бог не е тој што ни наметнува тешкотии и судбински удари; напротив: Тој нè љуби и го сака најдоброто за Своите човечки деца, Тој сака да ни помогне и да нè доведе до еден среќен, исполнет живот.

 

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Со Бога се живее полесно”

Вие исто така би сакале…

Со Бога се живее полесно
300,00 ден