Духовни книги за учење и стекнување етичко-морални вредности

Животна школа за овладување со животот – Четврта книга

Патот кон космичката свест

300,00 ден

Достапно веднаш, време за испорака ca. 2-3 workdays **

Информации за продуктот

Патот кон вистинскиот Живот продолжува, тука следува чекорот до третата божествена основна сила, степенот на Мудроста. Од содржината: Зошто во дисхармоничните аспекти на нашето дневно збиднување лежи клучот за нашиот внатрешен напредок? Можат ли колебањата на нашето расположение да имаат своја причина евентуално и во претходните животи, односно во поранешни отелотворувања на душата? Што значи „животна добивка“ за нас? И уште многу друго.

Што е космичка свест, тоа ние можеме да го дознаеме само од еден човек кој самиот живее во неа. Тоа е Габриеле, пророчицата и гласничка Божја за нашето време. Во безброј часови на духовно поучување и разговори таа даде најразлични упатства и помошти за чекорите на нашиот пат кон космичката свест. Нашиот земски живот може да крие многу изненадувања за оној кој со будно срце доаѓа на трагата на самиот себе! Овие духовно-божествени поуки беа емитувани во целиот свет во рамките на една серија на ТВ-емисии, а сега се издадени и во форма на книги.

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Животна школа за овладување со животот – Четврта книга”

Вие исто така би сакале…

Животна школа за овладување со животот – Четврта книга
300,00 ден