Духовни книги за учење и стекнување етичко-морални вредности

Ново

PDF – ЛИОБАНИ: Јас објаснувам – учествуваш ли и ти?

Извадоци од книгата: ''Лиобани: Јас објаснувам – учествуваш ли и ти?'' за децa од 12-18 години

0,00 ден

Достапно веднаш, време за испорака no delivery time (e.g. download) **

Информации за продуктот

„ЛИОБАНИ“ не е само наслов на еден троделен серијал на книги за деца и млади,
Лиобани е исто така името на едно ангелско битие, кое ги поучува духовните деца во вечното Божјо Царство и ги придружува при нивните развојни чекори.

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “PDF – ЛИОБАНИ: Јас објаснувам – учествуваш ли и ти?”

PDF – ЛИОБАНИ: Јас објаснувам – учествуваш ли и ти?