Духовни книги за учење и стекнување етичко-морални вредности

Ти, животно – ти, човеку. Кој има повисоки вредности?

Животот со нашите животински браќа и сестри

300,00 ден

Достапно веднаш, време за испорака ca. 2-3 workdays **

Информации за продуктот

Дали сте знаеле дека нашите животински браќа и сестри преку мирисни слики ги примаат нашите чувства, мисли и зборови – и соодветно на нив се однесуваат? Дека преку внесување на тонско-сликовни пораки ние можеме директно да стапиме во комуникација со нив? Лиобани, едно духовно битие, нè поучува за да ги разбереме нашите соближни, да ги почитуваме како пријатели и ни покажува како можеме на правилен начин да се однесуваме спрема нив. Така и животните можат да се ослободат од програмите со
кои ние луѓето ги претворивме во робови, ги изобличивме, ги осквернавивме и ги оптоваривме. Една објава со досега непознати упатства за внатрешниот живот на животните. Еден скапоцен советник за секој пријател на животните.

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Ти, животно – ти, човеку. Кој има повисоки вредности?”

Вие исто така би сакале…

Ти, животно – ти, човеку. Кој има повисоки вредности?
300,00 ден