Духовни книги за учење и стекнување етичко-морални вредности

Речта на ѕвездите до човекот – микрокосмосот, и до неговата душа

Микрокосмос во макрокосмос

120,00 ден

Достапно веднаш, време за испорака ca. 2-3 workdays **

Информации за продуктот

Како човекот со она што го потхранува во своите осетувања, мислење и желби го одредува дури и својот генетски материјал, а со тоа и својата судбина. Тој може – преку своите наследени гени – да биде својот сопствен предок и да стане свој сопствен потомок.

Во оваа книга станува јасно: на Земјата беснее незамислива духовна борба помеѓу божественото и демонското. Ние знаеме зошто уште сега Христос е победник.

Едно објаснување на космичките меѓузависности, дадени од Габриеле, како придружен текст на книгата „Единството на Сепостоењето кое говори – Речта на Универзалниот Дух – Создател“.

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Речта на ѕвездите до човекот – микрокосмосот, и до неговата душа”

Вие исто така би сакале…

Речта на ѕвездите до човекот – микрокосмосот, и до неговата душа
120,00 ден