Духовни книги за учење и стекнување етичко-морални вредности

Животот, што самиот си го избрав

190,00 ден

Достапно веднаш, време за испорака ca. 2-3 workdays **

Информации за продуктот

… како да се разбере ова? Што е воопшто живот, и зошто за секој поединечен човек тој се обликува толку различно? Габриеле, пророчицата и гласничка Божја за нашето време, објаснува дека нашиот живот е многу, многу повеќе отколку што ние најчесто забележуваме. Кога ние луѓето својот земски живот би го гледале како една мала патна делница, како еден кус развиток, тогаш би можеле себеси подобро да се подредиме во космичката меѓузависност. Би сфатиле и би научиле што значат, на пример, раѓањето и умирањето во поглед на нашето вечно постоење.

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Животот, што самиот си го избрав”

Вие исто така би сакале…

Животот, што самиот си го избрав
190,00 ден