Духовни книги за учење и стекнување етичко-морални вредности

Научи да молиш

Во вистинската молитва ти Го доживуваш Бога. Вистинската молитва усреќува

150,00 ден

Достапно веднаш, време за испорака ca. 2-3 workdays **

Информации за продуктот

Во молитвата, изговорена во сопственото внатрешно, Го доживуваме Бога. Но, вистинското молење треба да се научи, оти правилното молење, да се моли во самиот себе, е разговор во двајца, со Бога. Дури кога молитвата ни е внатрешна, пламена, откако сме научиле да молиме во центарот на силата на Христос Божји и своите молитви ги чувствуваме, тогаш осеќаваме дека одненадеж сме носени од една сила, која е секогаш присутна. Габриеле, меѓу другото, објаснува за внатрешното молење, молитвата на искуството и молитвата на делото, правилниот молитвен став и што можеме да направиме ако во текот на молењето мисли што пречат сакаат да нè оттргнат од неа.

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Научи да молиш”

Вие исто така би сакале…

Научи да молиш
150,00 ден