Духовни книги за учење и стекнување етичко-морални вредности

Внатрешен пат во универзален живот

Степен Ред

340,00 ден

Достапно веднаш, време за испорака ca. 2-3 workdays **

Информации за продуктот

На степенот Ред ученикот се учи да ги среди своите мисли, да го заузда говорот и да ги облагороди сетилата. Целесообразни задачи и вежби му помагаат да се препозне самиот себе и да ги очисти своите грешки, така што се покајува за нив, ги моли своите ближни за прошка, самиот простува и преку преобразувачката сила на Христос Божји чекор по чекор станува слободен за живот во мир со своите ближни. Токму ова на почетокот не е секогаш лесно.

Важи: Да се сработат најгрубите погрешни ставови од минатото. Секојдневието станува поле за вежбање на себесознавањето – животот станува поисполнет.

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Внатрешен пат во универзален живот”

Вие исто така би сакале…

Внатрешен пат во универзален живот
340,00 ден