Духовни книги за учење и стекнување етичко-морални вредности

Животна школа за овладување со животот – Прва книга

Патот кон космичката свест

260,00 ден

Достапно веднаш, време за испорака ca. 2-3 workdays **

Информации за продуктот

Ние, секој поединец од нас, според нашето потекло сме битија од Се’-Постоењето; секој од нас во својата душа како есенција ги поседува сите божествени светлински сили на Постоењето. Имено, во оваа Животна школа на Земјата важи чекор по чекор повторно да се стекне вистинскиот, вечниот, неминливиот идентитет. Патот до него почнува со степенот на Редот.

Што е космичка свест, тоа ние можеме да го дознаеме само од еден човек кој самиот живее во неа.  Тоа е Габриеле, пророчицата и гласничка Божја за нашето време. Во безброј часови на духовно поучување и разговори таа даде најразлични упатства и помошти за чекорите на нашиот пат кон космичката свест. Нашиот земски живот може да крие многу изненадувања за оној кој со будно срце доаѓа на трагата на самиот себе!
Овие духовно-божествени поуки беа емитувани во целиот свет во рамките на една серија ТВ-емисии, а сега се издадени и во форма на книги.

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Животна школа за овладување со животот – Прва книга”

Вие исто така би сакале…

Животна школа за овладување со животот – Прва книга
260,00 ден