Духовни книги за учење и стекнување етичко-морални вредности

Живот и умирање, за да се продолжи да се живее

Секој умира за себеси

300,00 ден

Достапно веднаш, време за испорака ca. 2-3 workdays **

Информации за продуктот

Живот и умирање,
за да се продолжи да се живее

Секој умира за себеси „Кој учи да го разбере својот живот, тој не стравува веќе од смртта.“ Ќе се информирате за досега непознати врски на животот и смртта, за состојбата и чувствувањето на душата во различните ситуации на умирање и за она што ја очекува душата на еден човек онаму „преку“, во отадестраноста, по умирањето на физичкото тело.

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Живот и умирање, за да се продолжи да се живее”

Вие исто така би сакале…

Живот и умирање, за да се продолжи да се живее
300,00 ден