Духовни книги за учење и стекнување етичко-морални вредности

Реинкарнација, еден дар на милост на животот

Каде оди патот на мојата душа?

220,00 ден

Достапно веднаш, време за испорака ca. 2-3 workdays **

Информации за продуктот

Реинкарнацијата не е само „источно“ знаење, зашто мислата за реинкарнацијата беше жива и во прахристијанството. Од Габриеле ретко јасно и недвосмислено се одговараат темелните прашања на човекот за она „од каде“ и „каде“, „зошто“ и „поради што“ – и таа расчистува со многуте заблуди и погрешни претстави за реинкарнацијата.

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Реинкарнација, еден дар на милост на животот”

Вие исто така би сакале…

Реинкарнација, еден дар на милост на животот
220,00 ден