Духовни книги за учење и стекнување етичко-морални вредности

Животна школа за овладување со животот – Втора книга

Патот кон космичката свест

300,00 ден

Достапно веднаш, време за испорака ca. 2-3 workdays **

Информации за продуктот

Кој не сака низ своите земски денови да оди послободен, понеоптоварен и побезгрижен? Во оваа книга продолжуваме да го отвораме степенот на Редот. Габриеле покажува како може човекот да проникне до причините на своите тешкотии и да се издигне кон еден вистински позитивен живот. Во книгата е вклучен и посебниот дел: „Нема смрт – смртта е само врата до самиот себе“.

Што е космичка свест, тоа ние можеме да го дознаеме само од еден човек кој самиот живее во неа. Тоа е Габриеле, пророчицата и гласничка Божја за нашето време. Во безброј часови на духовно поучување и разговори таа даде најразлични упатства и помошти за чекорите на нашиот пат кон космичката свест. Нашиот земски живот може да крие многу изненадувања за оној кој со будно срце си доаѓа на трагата на самиот себе!
Овие духовно-божествени поуки беа емитувани во целиот свет во рамките на една серија ТВ-емисии, а сега се издадени и во форма на книги.

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Животна школа за овладување со животот – Втора книга”

Вие исто така би сакале…

Животна школа за овладување со животот – Втора книга
300,00 ден