Духовни книги за учење и стекнување етичко-морални вредности

Многу, многу живот

Ние сме само гости на Земјата. Да се стане постар, или да се биде стар?

190,00 ден

Достапно веднаш, време за испорака ca. 2-3 workdays **

Информации за продуктот

Многу, многу живот

„Тоа ли беше сè?“ Ова се прашуваат многу луѓе, особено оние со напредната возраст. Меѓутоа, и млади луѓе го поставуваат прашањето: „Како можам да почнам нешто што има целосно смисла во моето постоење тука?“ Од едно „голо“ постоење до исполнет живот, којшто ќе биде добивка и за други – тоа е чекорот што во оваа книга ни го покажува Габриеле.

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Многу, многу живот”

Вие исто така би сакале…

Многу, многу живот
190,00 ден