Духовни книги за учење и стекнување етичко-морални вредности

Пронајди ја ПРА-СВЕТЛИНАТА во себе

Подавање рака од БОГА

260,00 ден

Достапно веднаш, време за испорака ca. 2-3 workdays **

Информации за продуктот

Во едно моќно подавање рака Бог, нашиот вечен Татко, преку Габриеле, Неговата пророчица и гласничка, нуди еден пат на школување, на којшто ние луѓето – преку целесообразно ословување на аспекти од Апсолутниот закон во себеси – можеме брзо да ја прошириме својата свест за да Му дојдеме поблизу на Бога во себе. Сè повеќе луѓе осетуваат: Сидрото на спасот во ова тешко време е единствено Христос, Доносителот на светлина во основата на душата на секој човек.

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Пронајди ја ПРА-СВЕТЛИНАТА во себе”

Вие исто така би сакале…

Пронајди ја ПРА-СВЕТЛИНАТА во себе
260,00 ден