Духовни книги за учење и стекнување етичко-морални вредности

Причина и настанување на сите болести

Што човекот сее, тоа ќе жнее

300,00 ден

Достапно веднаш, време за испорака ca. 2-3 workdays **

Информации за продуктот

Една фундаментална Христова објава од 1986 година. „Во оваа објава Јас ви давам преглед на тоа како настана Падот, како беа создадени првите причини, коишто потоа повлекоа други причини по себе; оти, преку тоа настанаа страдање, неволја и болест. Наедно Јас давам увиди во вечните закони на Мојот Татко и покажувам како може човекот да ги спречи причините, или навреме да ги реши пред да стапат во дејство: Јас покажувам како можат преку однесувањето на поединецот да се ублажат, или да се укинат последиците.“
Ова опфатно дело дава наполно нови сознанија за меѓузависностите на космосот и материјалниот свет, за граничните подрачја меѓу Дух и материја и за тековите во внатрешното на човекот, коишто доведуваат или до болест, или до здравје.

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Причина и настанување на сите болести”

Вие исто така би сакале…

Причина и настанување на сите болести
300,00 ден